Hostels in Maastricht

Momenteel zijn er in Maastricht twee gelegenheden die je kan typeren als “hostel”.

Stayokay

De eerste, Stayokay, is een hostel uit de gelijknamige keten. Stayokay is een hostel zoals je dat zou verwachten. Er zijn slaapzalen, een bar, het publiek is er doorgaans wat jonger. Er is een terras aan de waterkant en tegen een kleine vergoeding kan je jouw bed alvast laten opmaken.

Het Stayokay hostel ligt aan de Maasboulevard, nummer 101. Dit is net iets buiten het centrum, maar prima in de buurt. De lokatie aan het water is echter wel wonderschoon, dus dat is al het bezoekje waard.

Boek hier een overnachting in Stayokay.

hostels in maastricht

Kaboom

Het andere hostel is Kaboom. Dit is een mengeling tussen een hostel en een hotel. De sfeer en prijzen als van een hostel en de luxe en comfort als in een hotel. Op de kamers in Kaboom heb je net wat meer luxe. Er is een grote televisie, een eigen grote douche en comfortabele bedden. Andere basiszaken die je in een hotel zou aantreffen vind je niet in Kaboom. Geen waterkokers, telefoon of dvd speler. Voor gezelligheid wordt je door Kaboom verwezen naar de bar of naar het centrum van Maastricht. Dat ligt trouwens op loopafstand, dus dat is ideaal.

Kaboom ligt naast het station en is daarom voor sommige de perfecte plek.

Boek hier een overnachting in Kaboom.

Boek een hostel

 
X Wij gebruiker cookies. Als u gebruikmaakt van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. meer informatie ok